Avoimet työpaikat

Join
The
Family

Avoin työpaikka: Art Director

Call to Action

Oletko intohimoinen ja idearikas markkinoinnin suunnittelija? Onko sinulla vähintään kolmen vuoden kokemus mainostoimistossa työskentelemisestä? Me haluamme sinut huipputiimiimme!

Olemme raikas ja luovuutta pursuava design- & mainostoimisto Oulusta. Panostamme ideoihin, konsepteihin ja liiketoimintalähtöisiin markkinoinnin monimediaisiin ratkaisuihin, jotta upeat asiakkaamme menestyisivät.

Vaikka Mint on vasta viisivuotias, on tiimiläisillämme vahva kokemus alalta. Haluamme muotoilla markkinoinnista tunnistettavaa designia, ja etsimme kovia suunnittelijoita toteuttamaan missiotamme. Yhdessä kehitymme paremmaksi ja löydämme uusia tapoja onnistua.

Art Director

AD:n päivät täyttyvät konseptoinnista, ideoinnista, visuaalisten linjojen vetämisestä, kuva- ja kuvaussuunnitelmista, grafiikan luomisesta, typografiavalinnoista, monenlaisten materiaalien taitosta ja ehkä jopa kuvituksesta sekä asiakkaan kanssa viestimisestä. Kaiken luovuuden keskellä keskiössä on myös asiakkaan liiketoimintaymmärrys.

Olethan ihan pro näiden työkalujen käytössä: Adobe InDesign, Illustrator, Photoshop ja oma pää. Adobe After Effects, Adobe XD sekä CSS- ja UX/UI-suunnitteluosaaminen on plussaa, samoin ymmärrys julkaisujärjestelmistä esim. WordPress. Kuvien käsittely ja painoaineistot ovat perusosaamistasi.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tiimityössä tarvittavaa pelisilmää: osaat keskustella näkemyksistäsi rakentavalla tavalla ja kannustaa muita. Parhaat ideat syntyvät yhdessä. Ja vaikka olet luova suunnittelija, siedät stressiä, osaat johtaa itseäsi ja hallitset priorisoinnin, erityisesti jos olet eri paikkakunnalla tai toimit mieluiten etänä.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja menestyä loistavassa tiimissä, monipuolisten ja hienojen asiakkuuksien parissa. Johtamiskulttuurimme on hyvin ihmislähtöinen, ja tukea löytyy aina kun sitä joku tarvitsee. Mint on kuin toinen perhe, ja minttiin meininkiin kuuluu myös se, että henkilöstömme vuosiloma ajoittuu aina heinäkuulle. Pyrimme parhaamme mukaan huomioimaan henkilöstömme elämäntilanteet ja täyttämään työhön liittyvät toiveet ja odotukset.

Let’s create action!

Jos tuntui omalta, lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja portfoliosi 1.8. mennessä meidän toimarille mari@mintcompany.fi. Mari vastaa myös mielellään kysymyksiin (mieluiten sähköpostilla).