Avoimet työpaikat

Join
The
Family

Avoin työpaikka: Creative / UX&UI Designer

Call to Action

Oletko intohimoinen ja idearikas suunnittelija, jolla on vahva UX/UI-osaaminen? Onko sinulla vähintään kahden vuoden kokemus alalla työskentelemisestä? Me haluamme sinut huipputiimiimme!

Olemme raikas ja luovuutta pursuava designtoimisto Oulusta. Panostamme ideoihin, konsepteihin ja liiketoimintalähtöisiin monimediaisiin ratkaisuihin, jotta upeat asiakkaamme menestyisivät.

Vaikka Mint on vasta kuusivuotias, on tiimiläisillämme vahva kokemus alalta. Haluamme muotoilla toimivaa, tunnistettavaa ja käyttäjäkeskeistä designia, ja etsimme kovia suunnittelijoita toteuttamaan missiotamme. Yhdessä kehitymme paremmaksi ja löydämme uusia tapoja onnistua.

Creative / UX&UI Designer

Mintin suunnittelijan luovuuden keskiössä on asiakkaan liiketoimintaymmärrys. Päivät täyttyvät digitaalisten tuotteiden ja palveluiden käyttöliittymäsuunnittelusta, visuaalisten linjojen vetämisestä, grafiikan luomisesta, typografiavalinnoista, konseptoinnista, ideoinnista sekä asiakkaan kanssa viestimisestä.

Olethan ihan pro näiden työkalujen käytössä: Figma, Adobe Illustrator, Photoshop ja oma pää. Arvostamme kokemusta komponenttipohjaisten design-kirjastojen parissa työskentelystä. Adobe After Effects ja InDesign ovat plussaa, samoin ymmärrys suunnittelutyön vaikutuksesta tekniseen toteutukseen sekä julkaisujärjestelmistä, kuten WordPress.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tiimityössä tarvittavaa pelisilmää: osaat keskustella näkemyksistäsi rakentavalla tavalla ja kannustaa muita. Parhaat ideat syntyvät yhdessä. Ja vaikka olet luova suunnittelija, siedät stressiä, osaat johtaa itseäsi ja hallitset priorisoinnin, erityisesti jos olet eri paikkakunnalla tai toimit mieluiten etänä.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja menestyä loistavassa tiimissä, monipuolisten ja hienojen asiakkuuksien parissa. Johtamiskulttuurimme on hyvin ihmislähtöinen, ja tukea löytyy aina kun sitä joku tarvitsee. Mint on kuin toinen perhe. Pyrimme parhaamme mukaan huomioimaan henkilöstömme elämäntilanteet ja täyttämään työhön liittyvät toiveet ja odotukset.

Let’s create action!

Jos tuntui omalta, lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja portfoliosi 10.8. mennessä meidän toimarille mari@mintcompany.fi. Kysymyksiin tehtävästä vastaa meidän creative, osakas Henri Tokola, henri@mintcompany.fi.