Hoivatilat

Kasvun ratkaisija

Tulevaisuuden yhteiskuntaa rakentamassa

Suomen Hoivatilat Oyj on päiväkotien, hoivakotien, koulukiinteistöjen ja palvelukorttelien tuottaja, omistaja ja vuokraaja. Asiakkaita ovat useimmiten kunnat ja hoiva-alan yritykset.

Olemme toteuttaneet Hoivatiloille useita markkinointikonsepteja, projekteja ja kampanjoita.

Toiveiden kortteli

Mitä arkea parantavia elementtejä kuntapäättäjät, asukkaat ja palveluntarjoajat toivovat uuteen asuinympäristöön? Hoivatiloille luotiin uniikki palvelukorttelikonsepti ”Toiveiden kortteli”, jossa sidosryhmät voivat aidosti osallistua tulevaisuuden kaupunkisuunnitteluun. Suunnittelimme konseptin visuaalisen ilmeen ja materiaalit näyttävään lanseeraukseen Kuntamarkkinoille 2018.

Konseptin kivijalkana seisoo Mintin sparraama toimintamalli ja web-pohjainen, osallistava kyselytyökalu, joilla varmistetaan, että jokainen Toiveiden kortteli rakentuu kohderyhmiensä arjen unelmista. Kokonaisuuteen sisältyi messuosaston lisäksi useita lanseerausmateriaaleja, kuten myyntipresentaatio ja kohdennetut digimediakampanjat.

Domino – vaikuttava koulu

Valtakunnallinen opetussuunnitelma nostaa esiin uudet oppimisympäristöt. Domino on Hoivatilojen näkemys tulevaisuuden koulusta. Konsepti sai Mintin prosessissa pirteän ilmeen ja tehokkaat pääviestit, joilla erottua markkinassa. Skaalautuva grafiikka kuvaa tilojen muokattavuutta asiakkaan tarpeen mukaan. Dominon lanseeraukseen toteutimme useita kuntapäättäjille kohdennettuja materiaaleja, kuten some- ja Google-kampanjat.

Tiivistä yhteistyötä

Mintin käsialaa ovat myös mm. Hoivatilojen vuosikertomus, johdon ja myynnin tukimateriaalit sekä kaksi kertaa vuodessa julkaistava Ratkaisuja-sidosryhmälehti. Markkinoinnin sisäiseen analysointiin ja kehittämiseen toteutimme myös Google Analytics- ja Google Data Studio -raporttien luonnin ja käyttöönoton ohjeistuksen.

Asiakas
Suomen Hoivatilat Oyj

Projekti
Markkinointi

Palvelut

Konseptointi
Markkinoinnin suunnittelu
Kampanjasuunnittelu
Mediasuunnittelu
Visuaalinen suunnittelu
Tekstisuunnittelu
Kuvamanipulaatio
Sosiaalinen media

Tiimi

Valokuvaus: Studio Heikkala
Animointi: Dimenta

Markkinoinnin suunnittelu
Markkinointi
Ratkaisuja-sidosryhmälehti
Tekstisuunnittelu

Lisää töitämme