Loihe

Magic Moments

Ideasta ihastukseen

Loihen tarina syntyi, kun liikelahjoja, giveaway-tuotteita ja yritystekstiileitä tarjoavat Team Mark ja Helenatuote yhdistyivät. Mint pääsi – silloin vielä salaisiin – kuvioihin mukaan suunnittelemaan uudelle yritykselle brändi-ilmeen ja verkkosivuston.

Suunnittelu lähti liikkeelle markkinointikonseptista ja tarinasta. Se perustuu selittämättömiin sattumuksiin, jotka johtivat yritysten kohtaamiseen ja lopulta yhdistymiseen. Tarina on hieno osoitus siitä, miten kaksi hieman erilaista täydentävät toisiaan juuri oikealla tavalla ja ovat yhdessä entistä parempia.

Loihen olemassaolon tarkoitus on olla mukana merkittävissä hetkissä ja kohtaamisissa, ja tehdä niistä aivan ikimuistoisia. Haluttiin korostaa myös kokonaisvaltaista palvelua, helppoutta, tyylikkyyttä ja trendikkyyttä.

Suunnittelimme Loihelle brändin ilmeen, logon ja tuotemerkit sekä kattavan visuaalisen ohjeiston. Kokonaisuuteen sisältyy mm. yritysgrafiikka, tuotepakkauksia, somemateriaaleja, presentaatio, animaatio ja brändivideo. Myös verkkosivuston sisällöt, rakenne ja visuaalisuus uudistettiin. Monipuolinen ja näyttävä kokonaisuus, jolla Loihen on hyvä jatkaa tarinaansa.

Loihe.fi

Asiakas
Loihe

Projekti
Brändiuudistus

Palvelut

Konseptointi
Visuaalinen suunnittelu
Kuvaussuunnittelu
Valokuvaus
Videon käsikirjoitus ja tuotanto
Tekstisuunnittelu

Tiimi

Mint Company
Helenatuote
Team Mark

Brändiuudistus
Verkkosivuston sisällöt
Logo - Graafinen suunnittelu
Valokuvaus - Kuvaussuunnittelu
Graafinen ohjeisto
Tekstisuunnittelu

Lisää töitämme