Kaira Clan

Klikattavat prototyypit

Klikattavat protot kiteyttävät liiketoiminnan arvon

Viimeisten kahden vuoden ajan Kaira Clan on isännöinyt Saudi Telecomin (stc) Forward Innovation Labia, jonka Talent Journey Innovation Sprint -ohjelma päättyi juuri. Myös Nokia Solutions & Network on toiminut kumppanina Labissa.

Innovaatiosprintissä Mint Companylla oli etuoikeus tehdä yhteistyötä Kaira Clanin ja asiakkaan tiimien kanssa konsepti-ideoista klikattaviin prototyyppeihin. Joukkueita ja prototyyppejä oli yhteensä neljä. Haasteena oli erittäin tiukka aikataulu: työ tehtiin reilussa kuukaudessa hyvin nopealla tahdilla.

Mint oli alusta asti mukana ”Yes, can do” -asenteella. Keskustelujen ja konsepteihin perehtymisen jälkeen Mintin tiimi teki selkeän aikataulun projektille, jotta pystyivät vastaamaan tarpeeseen eli toteuttamaan useita prototyyppejä samanaikaisesti. Tämän jälkeen Mintin suunnittelijat visioivat ja suunnittelivat prototyypit läheisessä yhteistyössä stc:n tiimien kanssa.

Näiden klikattavien prototyyppien avulla kiteytyi suunniteltujen konseptien bisnesarvo: miten uusi konsepti ratkaisee nykyisen työskentelytavan ja tekee siitä ketterämmän, nopeamman ja kustannustehokkaamman.

”Olimme positiivisesti yllättyneitä siitä, kuinka nopeasti Mintin UX/UI-suunnittelijat ymmärsivät, mitä haluamme näyttää prototyypeillä. Se kertoo heidän korkeasta ja monipuolisesta osaamisestaan. Prototyyppien ylivoimainen laatu ja koko viimeistelty kokonaisuus saivat aikaan vau-efektin ja aplodit kaikilta osapuolilta”, Kaira Clanin toimitusjohtaja Tero Blomqvist kertoo haltioissaan ja mainitsee, että myös stc ja Nokia olivat erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Mint Companyn kanssa.

”Yhteistyömme Mintin kanssa sujui erittäin hyvin. Olemme jo aloittaneet keskustelut tulevaisuudesta ja odotamme innolla seuraavaa yhteistyötämme, Kaira Clanin puheenjohtaja Janne Siltari kiittelee.

Ansioituneet UX/UI-suunnittelijamme ovat valmiita auttamaan sinua.
Haluatko kuulla lisää, kuinka me voimme auttaa yritystäsi digitaalisten palveluiden kehittämisessä? Ota yhteyttä jo tänään.

Mint Company tarjoaa kokeneita UX/UI-suunnittelijoita projekteihin, jotka vaativat korkealaatuista toiminnallista suunnittelua. Suunnittelijamme ovat työskennelleet monien eri teknologia-alojen, esimerkiksi lääketieteen, terveydenhuollon, autoteollisuuden, koulutuksen, tieto- ja viestintäteknologian, yritysten kanssa.

Autamme sinua löytämään oikeat ratkaisut, jotka varmistavat, että organisaatiosi saavuttaa tavoitteensa. Meillä on laaja kokemus digitaalisista palveluista ja erilaisista alustoista, kuten web-, mobiili- ja sulautetuista järjestelmistä.

Mitä me teemme:
Käyttäjäpolku / Käyttäjätestaus / rautalankamallit
Graafiset käyttöliittymät 2D/3D
Käyttöliittymän prototyypit
Animaatiot
Tyylioppaat
Graafiset komponentit
Suunnittelukirjastot / Suunnittelujärjestelmät
Saavutettavuus

Näyte prototyypistä
Testaa alapuolella olevan näytteen avulla kuinka klikattava prototyyppi toimii käytännössä.

Asiakas
Kaira Clan

Projekti
UX/UI – klikattavat prototyypit

Palvelut

UX/UI
Käyttöliittymäsuunnittelu
Prototyypit
Visuaalinen suunnittelu
Konseptisuunnittelu

Tiimi

Kaira Clan
Saudi Telecom (stc)
Nokia Solutions
Mint Company

Lisää töitämme