Ilmakitaransoiton MM-kisat

Make Air, Not War

Match Made in Air

Aitoon, läpinäkyvään brändiin on helppo ihastua! Niinpä Mintin toimistoilmassa lentelikin sydämiä, kun saimme kumppaniksemme kaupunkimme riemastuttavimman tapahtuman: Ilmakitaransoiton MM-kisat.

Vuonna -96 heitetty absurdi oheistapahtumaidea on eskaloitunut monella mantereella vaikuttavaksi ilmakitaraperheeksi. Paikallisen yleisön ja kansainvälisen median suosikki on rekisteröity tavaramerkki, ja lisenssin alaisia osakilpailuja järjestetään yli kymmenessä maassa.

Maailmanrauhaa hymyssä suin ajava viihdebrändi on erottuva yhteistyökumppani markkinointiin, ja universumin parhaat ilmakitaristit keikkailevat niin maailmannäyttelyissä kuin yritysten virkistyspäivilläkin.

Asiakas halusi brändin ytimen voimakkaammin esille ja pistää ilmeen ja verkkosivuston suhteen koko hoidon uusiksi: turha sälä pois ja tilalle selkeää, informatiivista, modernia ja rohkeaa.

Suunnittelu lähti liikkeelle tapahtuman laadukkaasta kuva-aineistosta sekä hyvästä fiiliksestä, joka ilmiötä kehystää. Näyttävässä ilmeessä yhdistyvät rouheus ja tyylikkyys sekä tapahtuman luonteen mukainen vauhdikkuus ja rock-henkinen asenne. Visuaalinen ilme on skaalautuva, ajaton ja kansainvälinen.

Verkkosivuston suunnittelussa erityistä huomiota saivat lukuisat kohderyhmät: Paikallisen yleisön lisäksi sivuston täytyy toimia kilpailijoiden ja kansallisten osakilpailujärjestäjien näkökulmasta. Kansainväliseen kohderyhmään lukeutuvat myös Ouluun matkaavat kymmenet median edustajat sekä fanit ja ilmaroudarit.

Sivustolle suunniteltiin varsinaista yleisötapahtumaa komppaavia sisältöjä: Hall of Fame nostaa näytille maailmanmestarit ja muut lajin merkkihenkilöt vuosikymmenten varrelta, rosteri esittelee airtistivaihtoehdot tilauskeikoille. Keep on Rockin’ in the Free World!

– Mint pisti projektin käyntiin vauhdilla, ja sain nopeasti nähtäväkseni konkreettisia työn tuloksia. Meidän toiveet otettiin hyvin vastaan, ja niitä höystettiin uusilla ideoilla. Ensivaikutelmani samalla aaltopituudella olemisesta ja parhaaseen lopputulokseen pyrkimisestä osoittautui oikeaksi. Lisäpisteitä yhteistyö saa rennoista palavereista miellyttävissä tiloissa ja hyvästä kahvista, niputtaa tuottaja Hanna Ikonen.

Airguitarworldchampionships.com

Asiakas
Airnest Productions

Projekti
Brändi-ilme

Palvelut

Visuaalinen suunnittelu
Graafinen suunnittelu
Verkkosivusto
Tekstisuunnittelu

Tiimi

Mint Company

mint-refe-air-guitar-world-championship-brändi-kuvituskuva-mobiili
mint-refe-air-guitar-world-championship-brändi-verkkosivut-kuvituskuva
mint-refe-air-guitar-world-championship-brändi-käyntikortti

Lisää töitämme