Hälsa

Työstä hyvinvointia

Loading… Please wait… 100%!

Janne, Henri ja Lari Karjula ovat vauhdikas veljestrio, joka haluaa pistää hyvän kiertämään. Vuonna 2015 he yhdistivät eri alojen osaamisensa ja perustivat Hyvinvointivalmennus Hälsan. Yritystoiminnan inspiraationa on ihminen ja missiona kehittää työelämäkulttuuria yksilöiden kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevaksi.

Hälsa vahvistaa johtamista, yhteistyötä ja yksilöitä tilaustyönä toteutettavissa valmennuksissa sekä avoimissa huippuseminaareissa. Työyhteisöihin viritetään välitöntä vuorovaikutusta ja eeppistä energiaa Hangosta Nuorgamiin monikymmenpäisen korkeakoulutetun tiimin voimin.

Mint puolestaan pääsi lataamaan uutta virtaa Hälsaan brändi- ja verkkosivu-uudistuksen merkeissä. Asiakas halusi paitsi esitellä palvelut selkeästi, myös kuvastaa intoa ja hyvää flowta, jota Hälsa työyhteisöihin lataa. Valmentajien persoonat ja ammattitaito haluttiin nostaa vahvasti esille.

Suunnittelua ohjasi Hälsan ydin: positiivista energiaa pirskahteleva veljestrio, joka heijastuu logon kolmeen pisteeseen. Ne symboloivat myös latautumista ja eteenpäin pyrkimistä. Kuten valmennuksissaankin, pistivät yrittäjät myös brändiuudistuksessa itsensä peliin ja kameran eteen.

Freesin ilmeen ja sivuston jatkoksi suunnittelimme erilaisia markkinointi- ja tapahtumamateriaaleja, kuten seminaariesitteet ja -muistiot, käyntikortit ja uutiskirjeen.

– Haimme brändiuudistuksella Hälsalle versiota 2.0, mutta Mint toimittikin version 3.0, kuvailee projektin lopputulosta yrittäjä, kehitysjohtaja Lari Karjula.

www.halsa.fi

Asiakas
Hyvinvointivalmennus Hälsa

Projekti
Brändiuudistus

Palvelut

Visuaalinen suunnittelu
Graafinen suunnittelu
Verkkosivusto
Tekstisuunnittelu

Tiimi

Valokuvaus: Harri Tarvainen

Mint-refe-hyvinvointivalmennushälsa-verkkosivu-uudistus-brändiuudistus
Mint-refe-hyvinvointivalmennushälsa-verkkosivu-uudistus-brändiuudistus

Lisää töitämme