Metsähallitus

Tuikki & Kieppi

Suomen hienoimmat erälehdet

Metsähallituksen Eräpalvelut julkaisee vuosittain asiakas- ja sidosryhmälehdet kalastajille ja metsästäjille. Tuikki kertoo ajankohtaiset uutiset kalastuksesta ja kalavesien hoidosta, Kieppi puolestaan kietoo kansiensa suojaan metsästys- ja riistanhoitojuttuja. Molemmat lehdet kertovat kuulumisia myös erävalvonnan parista.

Olemme toimineet Metsähallituksen kumppanina useissa projekteissa vuosien varrella. Tuikin ja Kiepin saimme hyppysiimme vuonna 2019. Asiakkaan briiffi visuaaliseen suunnitteluun kuului tuolloin: tehkää näistä Suomen hienoimmat erälehdet.

Uudistimme lehtien ulkoasut raikkaiksi hyppäämällä ulos erälehtien taittolaatikosta. Käytämme isoja kuvia ja modernia taittoa, joka tukee juttujen tarinaa. Näin tarjotaan kiinnostavaa ja komeaa luettavaa myös heille, jotka eivät vaikkapa harrastustensa kautta erälehtien pariin päädy.

Vuoden 2019 Tuikki julkaistiin suomen lisäksi kolmella saamen kielellä, sillä tiedon uusista kalastusluvista haluttiin tavoittavan pohjoisessa mahdollisimman monet heidän omalla äidinkielellään, mikä toi taittamiseen lisäsärmää.

Metsähallituksen yhteistyökumppaneineen toimittamat aineistot ovat sitä luokkaa, että briiffin tavoitteeseen osuu ilman huteja, kuinka monikielisesti tahansa.

– Lehtemme näyttävät nyt erinomaisilta. Taitto on todella rauhallista, selkeää ja näyttävää – hyvin ammattimaista, tuumaa lehtien päätoimittaja, Metsähallituksen Eräpalvelujen viestintäpäällikkö Aku Ahlholm.

 

Lue vuoden 2020 lehdet tästä

Tuikki

Kieppi

Asiakas
Metsähallitus / Eräpalvelut

Projekti
Asiakaslehti

Palvelut

Ilmeen uudistus
Taitto
Oikoluku

Tiimi

Mint Company

mint-refe-asiakaslehti-metsähallitus-kieppi-esimerkkikuva
mint-refe-asiakaslehti-metsähallitus-tuikki-esimerkkikuva

Lisää töitämme