Vuosikertomukset

Annual Reports

Luvuista kiinnostavia

Vuodenvaihteen jälkeen monissa yrityksissä hikikarpalot nousevat otsalle. Yhtiökokous lähestyy, luvut ja saavutukset on ilmoitettava, ja samaan aikaan hoidettava ne jokapäiväiset perustehtävät. Vuoskariviikot ovat täällä taas! Monivaiheista ja tiukkaan aikataulutettua prosessia voi kuitenkin sujuvoittaa monin tavoin, ja yksi niistä on taitavan kumppanin hankkiminen.

Vuosikertomukset ovat Mintin leipälaji, meillä on pitkä kokemus eri laajuisten, niin pörssiyhtiöiden kuin pienempienkin konsernien vuosikertomusprojekteista. Toteutamme vuosikertomukset niin verkkojulkaisuina kuin printtinä, kieliversioita unohtamatta.

Oleellista vuosikertomusraportissa on virheettömyys ja tarkkuus. Tästä Mint on saanut erinomaista palautetta, kiitos nimenomaisesti vuosikertomusprojektia varten luodun sisäisen työprosessin. Asiakkaalle vedokset ja korjausehdotukset saapuvat selkeinä esityksinä ja hyvissä ajoin, jolloin visuaalisuuden kommentointiin ja kehittämiseen jää aikaa. Selkeiden taulukkomuotoilujen lisäksi tyylikkäät infografiikat ja kaaviot täydentävät tietoa nostaen esiin olennaisen.

Vuosikertomuksista voi tehdä mielenkiintoista, soljuvaa, visuaalisesti miellyttävää ja helposti omaksuttavaa luettavaa. Kurkkaa alta muutama esimerkki. Linkit avautuvat uuteen välilehteen asiakkaidemme sivuille.

Bittium, Annual Reports
QT Group, Annual Reports
PRT-Forest, vuosikertomus 2021
Hoivatilat, vuosikertomus 2019

 

Mintin timanttisen tiimin kanssa vuosikertomuksen tekeminen sujuu vaivattomasti. Aina voi luottaa siihen, että paketti on kasassa silloin kun pitää, vaikka joskus asiakas voi aiheuttaa mutkia aikataulun. Tarkkuutta vaativaan työhön käytän vain kumppania, jonka tarkkuustaso vastaa omaani.”

Karoliina Malmi
Viestintä- ja markkinointijohtaja, Bittium Oyj

Asiakas
Pörssiyhtiöt, konsernit, järjestöt

Projekti
Vuosikertomukset

Palvelut

Graafinen suunnittelu
Layout-suunnittelu
Web-suunnittelu
Sisällöntuotanto
Kielenhuolto
Oikoluku

Tiimi

Mint Company

Lisää töitämme