Metsähallitus

Guardians of the Wild

Täällä valvomme me

Metsähallituksen erätarkastaja on valvontaviranomainen, joka pitää huolta luonnon kestävästä käytöstä ja seuraa toimien luvallisuutta valtion alueilla. Maamme pinta-alasta kolmasosaa valvoo 12 erätarkastajaa. Tehtäviin kuuluu mm. kalastus- ja metsästyslupien valvonta.

Erätarkastajien tehtäviä haluttiin tuoda tietoisuuteen näyttävillä julisteilla Metsähallituksen toimintaa esittelevissä yhteyksissä, kuten messuilla ja luontokeskuksissa niin sisällä kuin maastossakin.

Toteutuksessa halusimme nostaa esiin erätarkastajan parhaat kaverit ja yhteyden työympäristöön. Erätarkastaja liikkuu luonnossa valvomiaan periaatteita noudattaen. Koska luonto ei koskaan nuku, voi luonnossa kulkija joutua paitsi valppaan erätarkastajan, myös muiden silmäparien kohteeksi. Hauki, karhu, lapinpöllö ja saimaannorppa valvovat myös omaa reviiriään.

Näyttävät lähikuvat suomalaisista eläimistä ja tietosanakirjatyyliset kuvailutekstit hoksauttavat ja avaavat erätarkastajan roolia neljän kieliversion voimin. Niin neliosaisessa julistesarjassa kuin yksittäisessä julisteessakin yhdistyvät vaikuttavuus, informaatio ja sympaattisuus.

Asiakas
Metsähallitus / erävalvonta

Projekti
Täällä valvomme me -julistesarja

Palvelut

Konseptointi
Graafinen suunnittelu
Kuvitus
Kuvankäsittely
Tekstisuunnittelu

Tiimi

Valokuvat
lapinpöllö: Markus Varesvuo
saimaannorppa: Juha Taskinen
ruskeakarhu: Marsel van Oosten
hauki: Eemeli Peltonen / Vastavalo.fi

Mint CoMint-refe-metsähallitus-graafinen-suunnittelu-konseptointi-konseptikuva-julisteet
Mint CoMint-refe-metsähallitus-graafinen-suunnittelu-konseptointi-julistepöllö

Lisää töitämme