Kulumia

Interaktiivinen elokuva

Mitä tapahtuu, jos ”tai” saa mahdollisuuden?

”Janikalla on tapana valita seuransa huonosti – vai onko? Elsa vetäytyy yksinäisyyteen – tai sitten ei. Tommin sietokykyä koetellaan, mutta ovatko asiat niin kuin ne näyttävät olevan?”

Kulumia on interaktiivinen lyhytelokuva – leffa, jossa katsoja valitsee, kuinka juoni etenee. Elokuvan ideointi ja käsikirjoitus sekä esitysalustan käyttöliittymän ja ilmeen suunnittelu tehtiin Mintissä, ollen osa kahden tiimiläisemme yamk-tutkintoja.

Teknisestä toteutuksesta vastasi Mikko Hopia, tuotannosta Mint yhdessä Klaffi Tuotantojen kanssa. Merkittävänä kumppanina ja esityskanavana leffatuotannossa oli Mun Oulu -kaupunkimedia.

Uudenlainen tapa rakentaa tarinaa sekä esitysalustan tekninen toteutus toivat projektiin kiehtovia pulmia pähkittäviksi. Laajan taustatutkimuksen ja erilaisten hyväksi havaittujen käytänteiden kautta löydettiin toteutustapa, joka sopi budjettiin ja tavoitteisiin.

Lopputulos on herkkä ja koskettava elokuvaelämys ja erinomainen esimerkki uusista keinoista kertoa tarinaa – myös markkinoinnissa. Data nimittäin kertoo, että ihmiset viihtyvät vastaavien julkaisujen parissa erittäin hyvin. Tarjolla on siis uusi, kiehtova koukku asiakkaiden mielenkiinnon herättämiseen.

Klikkaa itsesi ihan tavalliseen päivään Oulussa ja kuljettamaan Janikan, Elsan tai Tommin tarinaa.

Siirry Kulumia-sivustolle

Asiakas
Oulun kaupunki

Projekti
Videon ja esitysalustan suunnittelu

Palvelut

Konseptin suunnittelu
Videon käsikirjoitus
Esitysalustan suunnittelu
Graafinen suunnittelu

Tiimi

Oulun kaupunki
Klaffi Tuotannot
Mikko Hopia
Mint Company

Lisää töitämme