ODL

Yhdessä elämän solmuissa

Viestintä ja brändi-ilme kirkastuivat

ODL on voittoa tavoittelematon pohjoissuomalainen diakonian tekijä. Liiketoimintajärjestelyiden myötä ODL halusi päivittää viestinnän periaatteet, konseptin ja brändi-ilmeen. Uudistuksella haluttiin vahvistaa viestiä siitä, mitä ODL on ja tekee tänä päivänä. Uusi ilme ja pääviestit kuvaavat ODL:n luonnetta kehittyvänä, nykyaikaisena ja helposti lähestyttävänä toimijana.

Mint toteutti laaja-alaisen uudistuksen, jossa yhteistyössä asiakkaan kanssa suunniteltiin vahva pohja kaikelle viestinnälle. Tavoitteena oli, että tukea tarvitsevat ja etsivät saavat avun helposti. Tämä toteutuu nyt esimerkiksi uusilla verkkosivuilla, joissa saavutettavuus on huomioitu.

Mintin käsissä ODL koki raikastuksen, jonka myötä yleisilme muuttui nykyaikaiseksi ja ihmisläheisemmäksi, myös logo uudistettiin hienovaraisesti. ”Yhdessä elämän solmuissa” -sloganissa kiteytyy ODL:n tärkeä rooli ihmisen rinnalla elämän erilaisissa solmukohdissa, pienissä ja isoissa onnistumisissa. Konsepti kertoo siitä, miten ODL on hyvä solmimaan kestäviä liitoksia ja mahdollistamaan erilaiset kohtaamiset ja kumppanuudet.

Ilmeen, tekstisuunnittelun ja verkkosivuston jatkoksi suunnittelimme erilaisia markkinointi- ja tapahtumamateriaaleja, kuten mainoksia, esitteitä, roll-upeja ja sosiaalisen median pohjia. Suunnittelimme ja toteutimme myös uudistuksen lanseerauksen lehdistötiedotteineen ja mainoskampanjoineen. Lisäksi opastimme ODL:n työntekijöitä brändi-identiteetin mukaisten elementtien käytössä.

www.odl.fi

Asiakas
ODL

Projekti
Viestinnän ja brändi-ilmeen kirkastaminen sekä verkkosivusto

Palvelut

Viestintästrategia
Viestintäsuunnitelma
Viestinnän konsepti
Pääviestit ja slogan
Brändikäsikirja
Ilmeen uudistus
Graafinen suunnittelu
Brändimateriaalit
Kuvaussuunnittelu
Verkkosivusto
Lanseeraussuunnitelma ja -materiaalit
Mediasuunnittelu
Konsultointi ja ohjeistus

Tiimi

Mint Company
Valokuvaus: Onni Wiljami Photography
Verkkosivujen koodaus: Roihuan

Mint-refe-ODL-brändiuudistus
Mint-refe-ODL-brändiuudistus-lanseeraus
Mint-refe-ODL-brändiuudistus-juliste
Mint-refe-ODL-brändiuudistus-materiaalit
Mint-refe-ODL-brändiuudistus-lanseeraus
Mint-refe-ODL-brändiuudistus-saavutettava-verkkosivusto
Mint-refe-ODL-brändiuudistus-saavutettava-verkkosivusto

Lisää töitämme