Somiana

Joy of Designs

Kaunista ja kätevää!

Somiana on skandinaavinen, muuntautuva ja ajaton juhla- ja lahjatavaroiden erikoisliike, jonka kärkituote on valmiiksi kootut, teemalliset ja korkealaatuiset paperiastioiden setit. Lisäksi yritys myy yksittäisiä juhlatuotteita, printtejä, sisustustuotteita ja koruja sekä edustaa ja maahantuo muita brändejä.

Energiset, iloiset ja kauneutta vaalivat yrityksen perustajat kääntyivät Mint Companyn puoleen ajatuksissaan myytävien tuotteiden näköinen, design-henkinen ilme sekä ”ihana” verkkokauppa myynnin ykkösvälineeksi jo toimivan showroomin päälle.

Pehmeän, kauniin ja raikkaan yritysilmeen lisäksi suunnittelimme verkkokaupan visuaalisuuden ja käyttöliittymän sekä erilaisia markkinoinnin ja myynnin materiaaleja, kuten käyntikortit, pakkausmateriaalit ja uutiskirjeen. Yrityksen ilme kulkee ostopolulla aina siihen hetkeen saakka, kun tilaus saapuu, paketti avataan ja sisältö ilahduttaa saajaansa kauneudellaan.

Tone of voice luotiin asiakkaan oman, persoonallisen ja sympaattisen ilmaisun pohjalta. Some-viestinnässä yritys tarinoi itsestään henkilökohtaisella ja puhekielisellä tavalla, ovathan kodin kauniit hetket ihan kaikkien saavutettavissa. Slogan Joy of Designs taas kurkottaa jo kansainväliseen menestykseen, ja summaa sen, mitä kaunis ja vaivaton kattaus voi tuoda juhlahetkeen lisää. Somianan avulla kodin tapahtumista jää kauniit muistot – kun emäntä itsekin ehtii juhlimaan.

Tyylikäs ja hillitty, mutta graafinen ja leikkisäkin yritysilme sopii verkkokaupan tuotteiden vaihtuviin tunnelmiin – pikkuprinsessan kakkukestien söpöilystä aina graafisempaan aikuiseen makuun. Sivuilta löytyy myös yrityksen syntytarina sekä toiminta-ajatus, ja blogissa annetaan kivoja vinkkejä juhlien järjestämiseen. Somiana pistää itsensä peliin omilla kasvoillaan ja seisoo tuotteidensa ja toimintatapansa takana – konfettisateessa.

Somiana.fi

Asiakas
Somiana

Projekti
Yritysilme, verkkokauppa

Palvelut

Konseptointi
Visuaalinen suunnittelu
Graafinen suunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu
Some-konsultointi

Tiimi

Koodaus: Rev Development

Mint Company - Mainostoimisto Oulu
Mint Company - Mainostoimisto Oulu
Mint Company - Mainostoimisto Oulu
Mint Company - Mainostoimisto Oulu
Mint Company - Mainostoimisto Oulu

Lisää töitämme