SPEK

Päivä Paloasemalla

Onko sinusta kodin palopäälliköksi?

Jo perinteeksi muodostunut koko perheen tapahtuma Päivä Paloasemalla® järjestetään vuosittain marraskuun viimeisenä lauantaina. Tapahtuma starttaa näyttävästi valtakunnallisen Paloturvallisuusviikon, kun paloasemat ympäri Suomen avaavat ovensa vierailijoille.

Päivä Paloasemalla -tapahtuman tarkoitus on kartuttaa perheen pienimpien paloturvallisuustaitoja havainnollisella ja viihdyttävällä tavalla sekä lisätä ymmärrystä tulipalojen vaaroista. Palokunnan toimintaan ja kalustoon tutustutaan hauskoilla tehtävärasteilla. Miten palomiehen varusteet puetaan? Kuinka sammutusvälineitä käytetään ja miten palavasta huoneesta poistutaan?

Mint suunnitteli tapahtuman ilmeen ja konseptikuvat, jotka elokuvallisella, fantasiamaisella tyylillään muistuttavat lapsen tapaa nähdä maailma mielikuvituksen värittämänä. Kampanjamateriaaleissa vilahtelevat myös aiemmilta vuosilta tutut maskotit, piirretyt Olli ja Olliina perheineen. Mint on toteuttanut tapahtuman kampanjaa jo kahtena vuotena, 2016 ja 2017.

Kampanjakokonaisuus sisältää useita printti- ja sähköisiä materiaaleja, kuten tapahtumanjärjestäjän oppaan, materiaaleja tehtävärastien toteuttamiseksi, lapsille jaettavat diplomit ja rastipassit sekä ilmoituspohjat ja mainokset eri medioihin. Tapahtumamarkkinoinnin medioihin kuuluvat oman nettisivun ja verkosto- ja sidosryhmämarkkinoinnin lisäksi mm. sanomalehti-, tv-, banneri- ja radiomainokset sekä sosiaalinen media (Facebook, Instagram) ja Google-mainonta.

Päivä Paloasemalla Paloturvallisuusviikon sivuilla
Päivä Paloasemalla Facebookissa

Katso myös

Paloturvallisuusviikko 2017
Paloturvallisuusviikko 2016

Asiakas
Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö SPEK

Projekti
Päivä Paloasemalla

Palvelut

Kampanjasuunnittelu
Mediasuunnittelu
Kampanjakuvat
Graafinen suunnittelu
Tekstisuunnittelu
Sosiaalinen media

Tiimi

Kampanjakuvat:
Onni Wiljami Kinnunen
TV- ja radiospotit:
Aleksi Revonkorpi / Dimenta

Mint CoMint-refe-SPEK-kampanjasuunnittelu-tapahtumamarkkinointi
Mint CoMint-refe-SPEK-kampanjasuunnittelu-tapahtumamarkkinointi
Mint Company - Mainostoimisto Oulu
Mint Company - Mainostoimisto Oulu

Lisää töitämme