Paloturvallisuusviikko

Sinä pelastat

Kun hätä on suurin, sinä pelastat.

Paloturvallisuusviikko on vuosittainen teemaviikko, jonka tavoitteena on parantaa jokaisen paloturvallisuutta. Mint on toteuttanut valtakunnallisen kampanjan menestyksekkäästi jo kolmena vuonna.

Tulipalotilastoissa Suomi on muita länsimaita heikommalla tasolla: joka päivä kahdeksassa kodissa palaa. Kampanjan pääviesti korostaa ihmisten omaa vastuuta paloturvallisuusasioissa. Esimerkiksi tulipalon syttyessä palavasta rakennuksesta on poistuttava 2–3 minuutissa. Siinä ajassa palokunta ei ehdi paikalle. Kun hätä on suurin, sinä pelastat.

Paloturvallisuusviikon kampanjakokonaisuuteen kuuluu useampi osa-alue. Viikko starttaa koko perheen Päivä Paloasemalla® -tapahtumalla ja päättyy pohjoismaiseen Palovaroitinpäivään. Palometrillä voi testata oman paloturvallisuusriskinsä ja osallistua arvontaan, Läheltä piti -tarinoissa esitellään tyypillisimpiä tulipalojen syttymiseen johtaneita tekijöitä ja rohkaistaan jakamaan oma tarina opiksi muille.

Kampanjan aikana paloturvallisuus näkyy ja kuuluu televisiossa, sanomalehdissä, leffateattereissa, somessa, radiossa sekä digitaalisissa medioissa. Kampanjan tueksi olemme toteuttaneet myös useita materiaaleja järjestäjän sidosryhmille sekä tiedotukseen.


Kampanjasivusto

Facebook
Instagram

TV-spotti 30 sek

Katso myös
Paloturvallisuusviikko 2016
Päivä Paloasemalla

Asiakas
Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö

Projekti
Paloturvallisuusviikko 2017–18

Palvelut

Konseptointi
Kampanjasuunnittelu
Mediasuunnittelu
Graafinen suunnittelu
Tekstisuunnittelu

Tiimi

TV-spotti: Klaffi Tuotannot
Konseptikuvat: Timo Heikkala

Mint Company - Mainostoimisto Oulu
Mint Company - Mainostoimisto Oulu
Mint Company - Mainostoimisto Oulu
Mint Company - Mainostoimisto Oulu
Mint Company - Mainostoimisto Oulu
Mint Company - Mainostoimisto Oulu

Lisää töitämme